Consultanță

Obține consultanță pentru închidere terasă Ilcora

Hai să planificăm împreună, pas cu pas, o închidere de terasă potrivită pentru nevoile tale

Vă însoțim de la o simplă idee și până la implementare. Personalul nostru calificat în închidere de terasă vă stă la dispoziție 24/7 pentru a obține produsul pe care vi-l doriți. Odată ce apelați la serviciile noastre, beneficiați de o experiență vastă acumulată în 30 de ani de activitate. Suntem partenerul dvs. în stabilirea materialului potrivit, prelucrarea adecvată, planificarea procesului de fabricație și realizarea proiectului dorit.

Timp minim de răspuns

Tratăm orice client cu prioritate. Datorită echipei noastre extinse de specialiști vă putem da o soluție optimă în cel mai scurt timp. Orice solicitare este rezolvată în mai puțin de 24 de ore.

Personal cu experiență

De la ingineri, la confecționeri, la graficieni, la sudori. Ilcora se mândrește cu o echipă cu calificări în domeniu care vă este alături atât tehnic cât și comercial, indiferent de produsul pe care doriți să îl achiziționați.

Tehnologie modernă

Utilizăm diferite tehnologii pentru a face față confecționării oricărui produs. De la mașini de sudură marca Leister, la mașini pe curenți de înaltă frecvență și până la mașini de tăiere automată. Toate pentru a obține un produs finit, de calitate înaltă, așa cum vi-l imaginati.

ilcora prelate saliste
ilcora prelate saliste
  • Consultanță vânzări

  • Consultanță proiectare terasă

  • Consultanța confecționare terasă

  • Consultanță măsuratori terasă

  • Consultanță montaj terasă

Personal de specialitate pentru închidere terasă cu rezultate excelente

Oferim consultanță în domeniul de închidere terasă: cu folie transparentă sau prelată, cu capse și bride sau rulouri, cu motorizare sau acționare manuală. Prelatele pentru închidere terasă se vor croi individual, după dimensiunile fiecărui client. Pentru a identifica ce sistem de închidere terasă vă este cu adevărat folositor, este necesar să purtăm o discuție de la bun
început. Astfel vă garantăm rezultate care vă vor mulțumi în totalitate.