Servicii de Montaj

Montăm prelate pentru terase și sisteme de umbrire oriunde

De ce să alegi montajul Ilcora?

Fiindcă noi suntem cei care am realizat prelata ta și ți-am oferit consultanță încă de la primul pas, cunoaștem cel mai bine produsul livrat. Montarea corectă are un rol esențial în funcționalitatea ulterioară. Montăm chiar și acoperișuri pentru terenuri de sport, terase sau sisteme de umbrire.

Cu experiența pe care o au în spate, montatorii Ilcora oferă servicii de montaj pentru prelate cu folie transparentă cu capse și bride, pentru rulouri terase, precum și montaj pentru sistemele și soluțiile pentru umbrire. Ne face plăcere să vedem rezultatul final așa cum ți l-ai imaginat.

Montaj în cel mai scurt timp

Știm că vrei să-ți reiei activitatea sau să o începi cât mai repede, așa că echipa noastră se ocupă de montajul panourilor de terasă într-un timp scurt. Până tu îți bei cafeaua, noi am terminat.

Ne deplasăm noi la tine

Și ca să fie și mai simplu pentru tine, echipa noastră se poate deplasa la locația pentru care dorești un produs Ilcora. Luăm măsurătorile, confecționăm totul rapid, și ne ocupăm de montajul de terasă.

O echipă întreagă în slujba ta

Echipa Ilcora Săliște îți este alături până la montarea produsului comandat. Te ajutăm să îți închizi terasa, sau să montezi acoperișul pentru spațiul adițional mult așteptat.

ilcora prelate saliste
ilcora prelate saliste
  • Montaj de către client

  • Montaj de către echipa Ilcora Săliște

Tu stai acolo, venim noi la tine! 

Realizăm serviciile de montaj panouri terasă sau orice prelată ai mai comandat chiar la locația ta. Suntem flexibili și ne adaptăm oricărei situații pentru ca rezultatul final să fie conform așteptărilor tale. Apelează la o echipă de profesioniști și bucură-te de servicii performante.