Servicii de Reparații

Reparații prelate, terase, sisteme umbrire

Păstrează totul în stare impecabilă!

Produsele tale precum prelatele pentru terase merită cea mai bună atenție. Dacă observi un detaliu nelalocul lui sau chiar te confrunți cu o prelată ruptă, știi la cine să apelezi. Serviciul de reparații prelate Săliște este aici pentru tine.

De la întreținerea prelatelor, până la reparații panouri transparente, lasă totul în seama noastră. Ne ocupăm chiar și de curățarea foliei sau de înlocuirea accesoriilor defecte. Ai observat că prelata ta are o cusătură defectă? Atunci te așteptăm la sediul Ilcora din Săliște sau venim noi la tine acasă.

Reparații prelate Sibiu

Orice defect ar avea prelata ta, avem grijă să o reparăm în cel mai scurt timp. Fie că este vorba despre o prelată confecționată la noi sau în altă parte. Poți să îți reiei activitatea rapid, cu o prelată ca nouă.

Echipă mobilă de reparații

În cazul în care timpul nu îți permite să vii până la sediul nostru din Săliște, jud. Sibiu, ne mobilizăm noi. Dacă ai nevoie de reparații la domiciliu, trimitem o echipă să rezolve cât mai eficient problemele tale.

Înlocuire accesorii defecte

Stocul nostru este plin de accesorii de care prelata ta are nevoie. Sau poate că ai nevoie de reparații la sistemul de închidere. Fii fără griji. Accesoriile produse în Germania de către cel mai mare producător european de accesorii pentru prelate, Franz Miederhoff, ajung imediat la tine.

ilcora prelate saliste
ilcora prelate saliste
  • Reparații panouri transparente defecte

  • Înlocuire accesorii de terasă

  • Modificare panou existent

Modificăm prelata în folosul tău!

Service-ul Ilcora pentru prelate e locul în care tu vii cu o nemulțumire, iar noi o transformăm în bucuria unui produs perfect funcțional. De ce să faci compromisuri și să utilizezi o prelată la dimensiuni nepotrivite sau care nu se închide corespunzător? Adu-o la serviciul nostru de reparații și ți-o returnăm complet funcțională.