Termeni și condiții de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.teraseilcora.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. În cadrul website-ul www.teraseilcora.ro termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website, www.teraseilcora.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website, www.teraseilcora.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website – Accesul pe acest website se face gratuit, scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. www.teraseilcora.ro este un site de prezentare al Companiei ILCORA S.R.L., pentru ca www.teraseilcora.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

– website-ul se va utiliza doar in interes personal și non-comercial

– nu se va copia sau distribui nici o informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.

– nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website.

– veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzator pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. In calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzator pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale – Conținutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informațional, conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică ILCORA S.R.L. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop commercial, ILCORA S.R.L. își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Limitarea răspunderii – www.teraseilcora.ro nu este răspunzator pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si condițiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

8. Realizatorii site-ului www.teraseilcora.ro nu sunt răspunzători pentru modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe acest site. Utilizatorii site-ului menționat precedent sunt singurii răspunzători pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi făcuți sub nici o formă răspunzători pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizării și aplicării informațiilor din acest site.

9. Politica de confidențialitate – Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale, www.teraseilcora.ro nu va folosi aceste informații decât în scop personal, nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.